Fotografie

Laat je bedrijf 
stralen!

Wil jij je bedrijf laten stralen? Ben jij opzoek naar die unieke beelden waarvan jouw klanten stoppen met scrollen op jouw Instagram feed? En daadwerkelijk jouw verhaal gaan lezen? Leuk!

 

Fotografie is niet meer weg te denken in onze digitale wereld. Zeker niet met de komst van social media. Zij spelen een enorm grote rol in de verspreiding van merkverhalen. Beeld is daarbij vaak leading ten opzichte van tekst. Met mijn 10 jaar lange internationale marketingervaring kan ik dit alleen maar beamen. Bovendien help ik je bij het neerzetten van een sterke en onderscheidende marketingstrategie.

Wat is visual storytelling?

Beeld is onmisbaar bij het vertellen van een krachtig verhaal. Jouw verhaal staat of valt door het gebruik van sterke beelden. Met visual storytelling staat authenticiteit van je merk of bedrijf centraal. Je laat je doelgroep zien, ervaren én voelen waar je mee bezig bent door middel van:

  • Een ultieme merkbeleving: hoe komt jouw product of dienst het beste tot zijn recht?
  • Een unieke stijl: passen de beelden bij jouw huisstijl?
  • Een passende strategie: wat is je boodschap? Wat wil je met de beelden bereiken?

Mijn boodschap

Net als bij veel ondernemers is er bij mij ook een worsteling aan vooraf gegaan. Wie ben ik? Wat heb ik te brengen? Waar krijg ik energie van? Waar zie ik mezelf over 5 jaar? Twee woorden borrelen bij mij altijd direct boven als iemand vraagt waar het bij mij van gaat stromen: helpen en creëren. Twee woorden die mooi te combineren zijn: Helpen op het creatieve innovatieve vlak, in de breedste zin van het woord. Creativiteit is mijn grootste drijfveer waarbij ik mijn energie haal uit het inspireren van en sparren met anderen.

Be real 
or be gone

Laten we eerlijk zijn, we kopen niet langer meer een dienst. We kopen een dienst van een persoon. We kopen niet langer meer een product. We kopen een product dat gemaakt is door iemand. Je klant wil weten wie en wat er schuilt achter een bedrijf. Door jouw merkverhaal te vertellen en dat te ondersteunen met pakkende beelden laat je jouw verhaal écht tot de verbeelding spreken. Creëer impact door jouw verhaal te vertellen met pure beelden.

Styling 

Styling is ondenkbaar bij het maken van mooie beelden. Ik kijk daarom met jou naar je locaties en je kleding om zo de beste beelden te schieten. Ik hoor je denken: ‘maar is dit dan wel echt?’ Natuurlijk! Aan jou en je activiteiten en emotie veranderd niets. Het doet geen afbreuk aan jouw echtheid; een goede styling zorgt voor rust en harmonie in de beelden. Dit is enorm belangrijk bij bijvoorbeeld het creëren van een aantrekkelijke Instagram-feed of impactvolle website.

Nabewerking 

Het nabewerken van de foto’s is in mijn ogen bijna net zo belangrijk als het daadwerkelijk schieten van de beelden. Doordat ik de beelden zorgvuldig selecteer en nauwkeurig nabewerk kan ik je verzekeren van prachtig verzorgd maatwerk welke aansluit bij jou als persoon en jouw bedrijf.

Tags

Portretfotografie | Visual storytelling | bedrijfsfotografie | commerciële fotografie | merkfotografie | zakelijke fotografie