Boodschap

Marketing werkt het beste als je weet wie je bent.

Mijn worsteling

Net als bij veel ondernemers is er bij mij ook een worsteling aan vooraf gegaan. Wie ben ik? Wat heb ik te brengen? Waar krijg ik energie van? Waar zie ik mezelf over 5 jaar?

Twee woorden borrelen bij mij altijd direct boven als iemand vraagt waar het bij mij van gaat stromen: helpen en creëren.

Twee woorden die mooi te combineren zijn: Helpen op het creatieve innovatieve vlak, in de breedste zin van het woord. Creativiteit is mijn grootste drijfveer waarbij ik mijn energie haal uit het inspireren van en sparren met anderen.

Mijn boodschap

Net als bij veel ondernemers is er bij mij ook een worsteling aan vooraf gegaan. Wie ben ik? Wat heb ik te brengen? Waar krijg ik energie van? Waar zie ik mezelf over 5 jaar? Twee woorden borrelen bij mij altijd direct boven als iemand vraagt waar het bij mij van gaat stromen: helpen en creëren. Twee woorden die mooi te combineren zijn: Helpen op het creatieve innovatieve vlak, in de breedste zin van het woord. Creativiteit is mijn grootste drijfveer waarbij ik mijn energie haal uit het inspireren van en sparren met anderen.

Gemak,  
transparantie en authenticiteit

Jouw klant wil in deze tijd ontzorgt worden, maar tegelijkertijd zaken doen met een bedrijf waarmee hij zich identificeert. Dit betekent: weg met keuzestress en gebakken lucht en plaats maken voor gemak, transparantie en authenticiteit. Kortom, maak het je klant makkelijk en simpel, wees overzichtelijk en echt!

Wat kan ik voor jou en je 
bedrijf betekenen?

Ik ga samen met jou en je bedrijf aan de slag om jouw drijfveren, boodschap, bedrijfsstrategie en de daarbij passende merkbeleving helder te krijgen. Een professionaliseringstraject voor zowel de startende als gevestigde ondernemer!

Waarom  
ondernemers?

Als zelfstandig ondernemer uit een ondernemersgezin snap ik als geen ander wat de uitdagingen en de behoeftes zijn van ondernemers. Ik ken de ups en downs, de successen en tegenslagen. Mijn handen jeuken om samen met jou aan de slag te gaan en alle positiviteit en creativiteit te omarmen met als doel jou en je bedrijf als nooit tevoren te laten shinen.