True love

Liefde hoeft niet perfect te zijn zolang het maar echt is!

Het allermooiste in het leven…de liefde voor elkaar. Vier jullie liefde voor elkaar met een intieme loveshoot. Laat mij jullie unieke connectie en energie spelenderwijs vastleggen. Ik weet hoe ik jullie los kan maken zodat jullie genieten van het moment.

deze koppels gingen jullie voor

Wat kost het?

Ik bied de true love fotoshoot experience ter waarde van € 1000 aan tijdelijk voor €495,-. Dit is exclusief de beelden en fotoproducten.

Mijn garantie: Jij wordt gegarandeerd verliefd op je eigen portretten!

Lees hieronder wat je exact voor €495,- krijgt.

Wat krijgen jullie?

  • Een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen (gratis)

  • Personal styling: in een videocall bespreken we welke outfits uit jouw kast en onze garderobe bij jouw wensen voor je fotoshoot aansluiten (t.w.v. € 150)

  • Visagie en haarstyling door onze professionele hair and make-up artist (t.w.v. €250)

  • 1,5-2 uur professionele boudoir fotoshoot  (t.w.v.€350)

  • Persoonlijke revealsessie: onder het genot van bubbels bewonder en selecteren jullie de mooiste beelden (t.w.v. €150). 

  • €150 Wall-art tegoed voor jullie herinnering als kunst aan jullie muur

  • Totale waarde van deze fotoshoot experience is €1000, nu tijdelijk voor €495,-.
    Lees hier uitgebreid over de tarieven.

Behind the scenes koppelshoot

Jullie fotograaf

Ik ga altijd op zoek naar de connectie tussen jullie. Dit doe ik op een ontspannen en soms gekke manier. Het ijs is dan meestal snel gebroken wat weer gave, pure beelden oplevert!
Na de shoot gaan jullie als een pril verliefd stel naar huis, want jullie connectie is nog meer gegroeid!

studio-juniek-justa-van-heertum

Wat klanten zeggen

Bettina en Jeroen
Bettina en Jeroen
Lees verder
Uniek in het vastleggen op de manier zoals jij dat wil. In een professionele, ontspannen sfeer. Een bijzondere beleving, creativiteit en de topfotograaf maken jouw herinneringen tot iets geweldigs.
Mayke T.
Mayke T.
Lees verder
Wat was het geweldig om deel te nemen aan Empower 40+. Het hele concept is goed doordacht en je wordt op alle fronten meegenomen. Van het soort kleding tot het sfeerplaatje dat je graag zou willen tot de fysieke voorbereiding. En als het dan zover is, weten Justa en Simone precies hoe ze je op je gemak moeten laten voelen in de mooie studio. Wil je net als ik prachtige foto's dan kan ik Studio Juniek warm aanbevelen.
Melissa v. B.
Melissa v. B.
@username
Lees verder
Wat een onwijs leuke ervaring! De klik was er gelijk en wat hebben we gelachen. De foto's zijn onwijs mooi! Ongelooflijk gewoon.
Mareije T.
Mareije T.
Lees verder
Met aandacht voor wie jij echt bent en wat jij meeneemt in jezelf met prachtige foto's naar huis. Een fijn team. Werd met zorg en liefde behandeld, en dat zie je terug in het resultaat.
Marian vd V.
Marian vd V.
Lees verder
Onwijs leuke dag gehad tijdens de shoot. Justa besteedt oprechte persoonlijk aandacht voor, tijdens en na de shoot. De foto’s en bijbehoren zijn van hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling.
Mariska W.
Mariska W.
Lees verder
In een onbezonnen bui aangemeld voor het 40 over 40 project. Uiteindelijk was het een ontzettend leuke ervaring. Justa brengt je snel op je gemak en in een ontspannen sfeer worden foto's geschoten. Erg leuk en profi. Bovendien knap hoe de visagiste zonder tekst en uitleg de visagie en kapsel zo wist neer te zetten zodat ik echt mezelf was, zelfs met make up.
Anna M.
Anna M.
Lees verder
Het idee om samen een fotoshoot te doen vonden we best spannend. Dat doe je niet dagelijks, wij tenminste niet. Dankzij de warme en professionele houding van Justa voelde het al snel prettig. Je moet met iemand een klik hebben wil je je fijn en prettig voelen, de camera liegt tenslotte niet! De sfeer was fijn, we werden begeleid maar er was ook ruimte voor eigen initiatief. Het resultaat is geweldig. Het zijn niet alleen mooie beelden, je voelt ook hoe hecht, sterk en gelukkig we met ons drietjes zijn. De echte “women power” zie je en proef je aan de beide kanten van de camera. Chapeau Justa!
Previous
Next

Are you ready to fall in love all over again?

Wil jij jullie liefde voor elkaar in een ander licht zien? Jullie connectie nog meer laten groeien?

Vraag vandaag een kennismakingsgesprek aan.

Vul onderstaand formulier in en vertel mij waarom jullie een intieme loveshoot willen.

Plaatsen zijn beperkt. vol=vol

studio-juniek-justa-van-heertum-loveshoot-koppelshoot