De Experience

“No one is you, and that’s your super power!”

Ik geloof dat wanneer je van jezelf houdt, je dat uitstraalt. Je trekt mensen aan die van je energie houden, deze respecteren en waarderen. Alles begint met hoe je je voelt over jezelf. Voel je waardevol en geloof dat jij het beste verdient wat het leven te bieden heeft. Be magnetic!

Stylingsgesprek

Voor elke fotoshoot komen we  samen voor een stylingsgesprek, waar we jouw fotoshoot, kleuren en kleding op elkaar afstemmen. We bespreken de beoogde sfeer van de beelden: dit kan zacht romantisch, intens kleurrijk of donker dramatisch zijn. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

De make-over

Mijn team en ik zullen je omtoveren, zodat je er net zo goed uitziet als je je voelt én beter. Wij leren je kennen en adviseren je op basis van jouw karakter, persoonlijke stijl en wensen welke kleding en make-up te dragen bij de shoot.

“Self-confidence is the best outfit.
Rock it and own it!”

De shoot verloopt geheel relaxt en in een veilige sfeer. Je wordt door diverse poses en uitdrukkingen geleid, geheel passend bij jou als persoon. Wij beloven dat jij beelden krijgt waarvan jij verstelt staat!

De reveal

Onder het genot van bubbels geniet jij van je persoonlijke behind the scenes video. Vervolgens krijg jij 20-30 beelden van jezelf te zien en beslis jij wat je koopt.

Wat ga jij met jouw beelden doen?

Jouw beelden verdienen om gezien te worden. Onze luxe high quality producten worden op maat gemaakt passend bij jouw behoefte voor je interieur.