Portretfotografie

Hoe droom jij ervan gefotografeerd te worden?

Ik ben ontzettend benieuwd naar jou. Hoe jij jezelf ziet en wat ik voor jou kan betekenen. Want wanneer je van jezelf houdt, straal je dat uit. Ik ben ervan overtuigd dat in iedereen schoonheid schuilt ook al denk jezelf van niet. Wanneer je van jezelf houdt trek je mensen aan die van jouw energie houden. Alles in ons leven begint met hoe we over onszelf denken en voelen. Jij verdient het om jezelf in een ander licht te zien. Laat mij jou helpen in jouw zelfbeeld een boost te geven door de meest prachtige beelden van jou te creëren die je ooit hebt vastgehouden. Are you ready?

Deze klanten gingen jou voor

Boudoir fotoshoot

Vier de liefde voor jezelf. Je kunt jezelf geen groter cadeau geven dan een boudoir fotoshoot.

DE fotoshoot EXPERIENCE

Jouw investering

Deze fotoshoot experience inclusief stylingsadvies, visagie en haarstyling is mogelijk vanaf € 495 met 100% tevredenheidsgarantie. Jij wordt gegarandeerd verliefd op je eigen portretten!

Wat krijg je?

Intake

Hierin bespreken we alles rondom je wensen voor je fotoshoot, de stijl die je voor ogen hebt en welke outfits daarbij horen.

Personal styling

Samen met onze styliste bespreken we welke outfits uit jouw kast en onze garderobe bij jouw wensen van de fotoshoot aansluiten.

Bubbels & bites

Bij ontvangst, gedurende de shoot en je reveal geniet je van lekkere drankjes en luxe versnaperingen.

Visagie & haarstyling

Je haar en make-up wordt verzorgd door onze make-up artist zodat je werkelijk door een ringetje te halen bent.

Drie kledingwissels

Iedere outfit is anders en laat jou anders voelen. Drie kledingwissels zijn daarom onderdeel van je shoot. Meer is in overleg bespreekbaar.

Customized fotoshoot

Ervaar een fotoshoot van 2-3 uur waarbij je door ons door een tal van poses wordt geleid in mijn fotostudio in Arnhem-Noord.

Professionele retouching

Elk beeld wordt tot in uiterste precisie bewerkt alsof het in een magazine wordt geplaatst.

Privé revealsessie

Ongeveer twee dagen na je shoot kom je terug in de studio om je behind the scenes video te zien en je prachtige beelden te bewonderen. Hier krijg je de gelegenheid om je portretten uit te zoeken en af te nemen. De beelden gaan vanaf € 350 per beeld en de pakketten starten vanaf € 1500. Je koopt alleen de beelden waar je helemaal verliefd op bent.

Achter de camera

Ik, Justa van Heertum, nodig je uit voor een unieke fotoshoot met mij en mijn team in de studio of op locatie. Jij gaat een kant van jezelf zien die je nog nooit gezien hebt. Een kant die jij al lang in je hebt, maar waarvan jij niet weet dat deze bestaat.

Wat klanten zeggen

Bettina en Jeroen
Bettina en Jeroen
Lees verder
Uniek in het vastleggen op de manier zoals jij dat wil. In een professionele, ontspannen sfeer. Een bijzondere beleving, creativiteit en de topfotograaf maken jouw herinneringen tot iets geweldigs.
Mayke T.
Mayke T.
Lees verder
Wat was het geweldig om deel te nemen aan Empower 40+. Het hele concept is goed doordacht en je wordt op alle fronten meegenomen. Van het soort kleding tot het sfeerplaatje dat je graag zou willen tot de fysieke voorbereiding. En als het dan zover is, weten Justa en Simone precies hoe ze je op je gemak moeten laten voelen in de mooie studio. Wil je net als ik prachtige foto's dan kan ik Studio Juniek warm aanbevelen.
Melissa v. B.
Melissa v. B.
@username
Lees verder
Wat een onwijs leuke ervaring! De klik was er gelijk en wat hebben we gelachen. De foto's zijn onwijs mooi! Ongelooflijk gewoon.
Mareije T.
Mareije T.
Lees verder
Met aandacht voor wie jij echt bent en wat jij meeneemt in jezelf met prachtige foto's naar huis. Een fijn team. Werd met zorg en liefde behandeld, en dat zie je terug in het resultaat.
Marian vd V.
Marian vd V.
Lees verder
Onwijs leuke dag gehad tijdens de shoot. Justa besteedt oprechte persoonlijk aandacht voor, tijdens en na de shoot. De foto’s en bijbehoren zijn van hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling.
Mariska W.
Mariska W.
Lees verder
In een onbezonnen bui aangemeld voor het 40 over 40 project. Uiteindelijk was het een ontzettend leuke ervaring. Justa brengt je snel op je gemak en in een ontspannen sfeer worden foto's geschoten. Erg leuk en profi. Bovendien knap hoe de visagiste zonder tekst en uitleg de visagie en kapsel zo wist neer te zetten zodat ik echt mezelf was, zelfs met make up.
Anna M.
Anna M.
Lees verder
Het idee om samen een fotoshoot te doen vonden we best spannend. Dat doe je niet dagelijks, wij tenminste niet. Dankzij de warme en professionele houding van Justa voelde het al snel prettig. Je moet met iemand een klik hebben wil je je fijn en prettig voelen, de camera liegt tenslotte niet! De sfeer was fijn, we werden begeleid maar er was ook ruimte voor eigen initiatief. Het resultaat is geweldig. Het zijn niet alleen mooie beelden, je voelt ook hoe hecht, sterk en gelukkig we met ons drietjes zijn. De echte “women power” zie je en proef je aan de beide kanten van de camera. Chapeau Justa!
Previous
Next

Gun jezelf mooie, tijdloze portretten

Maak van je droom vandaag nog werkelijkheid. Laat je onderdompelen in de wereld van styling, visagie en fotografie.

Vul onderstaand formulier in en vertel mij hoe jij ervan droomt gefotografeerd te worden!