Portretfotografie

Hoe droom jij ervan gefotografeerd 
te worden?

Ik ben ontzettend benieuwd naar jou. Hoe jij jezelf ziet en wat ik voor jou kan betekenen. Want wanneer je van jezelf houdt, straal je dat uit. Ik ben ervan overtuigd dat in iedereen schoonheid schuilt ook al denk jezelf van niet. Wanneer je van jezelf houdt trek je mensen aan die van jouw energie houden. Alles in ons leven begint met hoe we over onszelf denken en voelen. Jij verdient het om jezelf in een ander licht te zien. Laat mij jou helpen in jouw zelfbeeld een boost te geven door de meest prachtige beelden van jou te creëren die je ooit hebt vastgehouden. Are you ready?

Deze klanten gingen jou voor

DE fotoshoot EXPERIENCE

Wat zijn de kosten?

Deze fotoshoot experience inclusief stylingsadvies, visagie en haarstyling is mogelijk vanaf € 350 met 100% tevredenheidsgarantie. Jij wordt gegarandeerd verliefd op je eigen portretten!

Wat krijg je?

Intake

Hierin bespreken we alles rondom je wensen voor je fotoshoot, de stijl die je voor ogen hebt en welke outfits daarbij horen.

Personal styling

Samen met onze styliste bespreken we welke outfits uit jouw kast en onze garderobe bij jouw wensen van de fotoshoot aansluiten.

Bubbels & bites

Bij ontvangst, gedurende de shoot en je reveal geniet je van lekkere drankjes en luxe versnaperingen.

Visagie & haarstyling

Je haar en make-up wordt verzorgd door onze make-up artist zodat je werkelijk door een ringetje te halen bent.

Drie kledingwissels

Iedere outfit is anders en laat jou anders voelen. Drie kledingwissels zijn daarom onderdeel van je shoot. Meer is in overleg bespreekbaar.

Customized fotoshoot

Ervaar een fotoshoot van 2-3 uur waarbij je door ons door een tal van poses wordt geleid in mijn fotostudio in Arnhem-Noord.

Professionele retouching

Elk beeld wordt tot in uiterste precisie bewerkt alsof het in een magazine wordt geplaatst.

Privé revealsessie

Ongeveer twee weken na je shoot kom je terug in de studio om je behind the scenes video te zien en je prachtige beelden te bewonderen. Hier krijg je de gelegenheid om je portretten uit te zoeken en af te nemen. De beelden gaan vanaf € 350 per beeld en de pakketten starten vanaf € 1500. Je koopt alleen de beelden waar je helemaal verliefd op bent.

Exclusief:
Empower 40+

Ben jij een powervrouw van boven de 40? Dan is deze fotoshoot experience speciaal voor jou! 

Achter de camera

Ik, Justa van Heertum, nodig je uit voor een unieke fotoshoot met mij en mijn team in de studio of op locatie. Jij gaat een kant van jezelf zien die je nog nooit gezien hebt. Een kant die jij al lang in je hebt, maar waarvan jij niet weet dat deze bestaat.

Wat klanten zeggen

Klantreview

Gun jezelf mooie, tijdloze portretten

Maak van je droom vandaag nog werkelijkheid. Laat je onderdompelen in de wereld van styling, visagie en fotografie.

Vul onderstaand formulier in en vertel mij hoe jij ervan droomt gefotografeerd te worden!