Mijn waarom

Ik denk in plaatjes

Als klein meisje was ik al enorm creatief. Ik tekende, schilderde en fotografeerde wat af. In het vak handvaardigheid was ik de uitblinker. Ik kon mijzelf helemaal verliezen in een project. Schoolprojecten gingen dan ook mee naar huis waar ik het project tot in de volle perfectie afmaakte. Dan ging ik door tot in de late uurtjes en kon ik vervolgens niet slapen van alle inspiratie. Dat is nu nog steeds zo! Wanneer ik gefotografeerd heb en ’s avonds tot in de late uurtjes aan het bewerken ben, dan kan ik vervolgens niet slapen. Mijn brein gaat maar door! Ik ben wat dat betreft echt een beelddenker: denk veelal in plaatjes en zie al ver van tevoren het beoogde resultaat voor me.

Mijn zelfbeeld

Ik ben opgegroeid in een warm gezin met de liefste en meest supportende ouders die ik mij kon wensen. Toch voelde ik mij als klein meisje onzeker. Dit kwam doordat ik veel ziek was en gepest werd. Mijn vader overleed toen ik achttien jaar was. Jarenlang zat ik in een neerwaartse spiraal. Ik miste mijn vader en vergeleek mijzelf altijd met anderen. Ik legde de lat enorm hoog waardoor ik in mijn ogen continue faalde. Ik faalde op school, vond mijzelf lelijk en dik, was niet goed in sport, en had geen succes in de liefde. Na veel geworstel in mijn zelfacceptatie en daarbij zoekende wat mij gelukkig maakt, weet ik dat anderen mensen helpen én mijn creatieve instinkt daarbij onmisbaar zijn geworden. Ik MOET helpen én creëren!

Inmiddels ben ik gelukkig, weet ik wie ik ben en heb ik mensen om mij heen verzameld die het beste in mij naar boven halen. Zielsgelukkig ben ik met mijn Tim die altijd achter al mijn keuzes staat. We wonen samen in het mooie Arnhem met onze zoons David (3,5 jr) en Charlie (1 jaar).

Mijn roeping 

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding tot vakfotograaf aan de Nederlandse Fotovakschool in Apeldoorn welke ik in 2017 met succes afrondde. Ik wilde niet alleen de creatieve kant van fotografie beheersen, ook de technische kant. Inmiddels mag ik mij professioneel vakfotograaf noemen. Fotografie is mijn creatieve drijfveer en onmisbaar geworden in mijn leven. Fotografie is voor mij de perfecte combinatie van helpen en creëren.

Jouw verhaal

Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw verhaal. Hoe jij jezelf ziet en wat ik voor jou kan betekenen. Want wanneer je van jezelf houdt, straal je dat uit. Ik ben ervan overtuigd dat in iedereen schoonheid schuilt ook al denk jezelf van niet. Wanneer je van jezelf houdt trek je mensen aan die van jouw energie houden. Alles in ons leven begint met hoe we over onszelf denken en voelen. Laat mij jou helpen in jouw zelfbeeld een boost te geven door de meest prachtige beelden van jou te creëren die je ooit hebt vastgehouden. Are you ready?

I don't take a picture,
I create one

-Justa van Heertum