Jouw droomshoot

Zet jezelf op 1

Ben jij klaar om een dag in jezelf te investeren? In de watten gelegd te worden? Omgetoverd te worden in de meest prachtige versie van jezelf? Ik ben hier om jouw droom waar te maken en jou te laten zien dat leeftijd, maat en achtergrond geen rol spelen bij het maken van professionele foto’s.

Bij Studio Juniek is een fotoshoot veel meer dan alleen mooie foto’s maken. Het gaat verder dan een camera en wat flitslicht; het is een viering van jouw persoonlijke reis. Het is een moment om stil te staan bij alles wat je hebt bereikt en omarmt wie je bent geworden. Het gaat om het vieren van jouw zelfvertrouwen, het omarmen van je lichaam en het ontdekken van de krachtige, sensuele vrouw die je bent. 

Ik nodig je uit voor een intieme en luxe droomshoot met mij en mijn team in mijn sfeervolle huiselijke studio. Hier krijg alle aandacht die je verdient. Laten we samen jou op 1 zetten!

Deze vrouwen gingen jou voor

Wat kost het?

Ik bied de jezelf op 1 fotoshoot experience ter waarde van € 1000 aan tijdelijk voor €495,-. Dit is exclusief de beelden en fotoproducten.

Mijn garantie: Jij wordt gegarandeerd verliefd op je eigen portretten!

Lees hieronder wat je exact voor €495,- krijgt.

Wat krijg je?

  • Een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen (gratis)

  • Personal styling: in een videocall bespreken we welke outfits uit jouw kast en onze garderobe bij jouw wensen voor je fotoshoot aansluiten (t.w.v. € 150)

  • Visagie en haarstyling door onze professionele hair and make-up artist (t.w.v. €250)

  • 1,5-2 uur professionele boudoir fotoshoot  (t.w.v.€350)

  • Persoonlijke revealsessie: onder het genot van bubbels bewonder en selecteer jij jouw mooiste beelden (t.w.v. €150). 

  • €150 Wall-art tegoed voor jouw herinnering als kunst aan jouw muur

  • Totale waarde van deze boudoir experience is €1000, nu tijdelijk voor €495,-.
    Lees hier uitgebreid over de tarieven.

Klantervaring

“Vandaag komt die ene foto toch bij me binnen joh. Die foto doet me zoveel. Gelijk vorige week al op je camera. Maar nu, ik blijf op me telefoon kijken naar de foto die ik gister van je computer scherm heb gemaakt. Het raakt me zo ontzettend. Ik zie iets wat ik nog nooit eerder heb gezien, ik ben mooi!
Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet! Echt zo ontzettend bedankt dat je deze ene foto van mij op de perfecte manier heb gemaakt!”

-Agnes

Een kijkje behind the scenes

studio-juniek-justa-van-heertum

Jouw fotograaf

Ik ben ontzettend benieuwd naar jou. Hoe zie jij jezelf? Ik ben ervan overtuigd dat iedereen schoonheid in zich heeft, ook al zie je dat misschien zelf niet gelijk. En weet je, alles begint bij hoe we over onszelf denken en voelen. Jij verdient het om jezelf die aandacht te geven die je al zo lang verdiend. En ik wil je daarbij helpen, door de meest waanzinnige beelden van jou te maken die je ooit hebt gezien. Dus, ben je er klaar voor? Let’s do this!

Klantervaringen

Bettina en Jeroen
Bettina en Jeroen
Lees verder
Uniek in het vastleggen op de manier zoals jij dat wil. In een professionele, ontspannen sfeer. Een bijzondere beleving, creativiteit en de topfotograaf maken jouw herinneringen tot iets geweldigs.
Mayke T.
Mayke T.
Lees verder
Wat was het geweldig om deel te nemen aan Empower 40+. Het hele concept is goed doordacht en je wordt op alle fronten meegenomen. Van het soort kleding tot het sfeerplaatje dat je graag zou willen tot de fysieke voorbereiding. En als het dan zover is, weten Justa en Simone precies hoe ze je op je gemak moeten laten voelen in de mooie studio. Wil je net als ik prachtige foto's dan kan ik Studio Juniek warm aanbevelen.
Melissa v. B.
Melissa v. B.
@username
Lees verder
Wat een onwijs leuke ervaring! De klik was er gelijk en wat hebben we gelachen. De foto's zijn onwijs mooi! Ongelooflijk gewoon.
Mareije T.
Mareije T.
Lees verder
Met aandacht voor wie jij echt bent en wat jij meeneemt in jezelf met prachtige foto's naar huis. Een fijn team. Werd met zorg en liefde behandeld, en dat zie je terug in het resultaat.
Marian vd V.
Marian vd V.
Lees verder
Onwijs leuke dag gehad tijdens de shoot. Justa besteedt oprechte persoonlijk aandacht voor, tijdens en na de shoot. De foto’s en bijbehoren zijn van hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling.
Mariska W.
Mariska W.
Lees verder
In een onbezonnen bui aangemeld voor het 40 over 40 project. Uiteindelijk was het een ontzettend leuke ervaring. Justa brengt je snel op je gemak en in een ontspannen sfeer worden foto's geschoten. Erg leuk en profi. Bovendien knap hoe de visagiste zonder tekst en uitleg de visagie en kapsel zo wist neer te zetten zodat ik echt mezelf was, zelfs met make up.
Anna M.
Anna M.
Lees verder
Het idee om samen een fotoshoot te doen vonden we best spannend. Dat doe je niet dagelijks, wij tenminste niet. Dankzij de warme en professionele houding van Justa voelde het al snel prettig. Je moet met iemand een klik hebben wil je je fijn en prettig voelen, de camera liegt tenslotte niet! De sfeer was fijn, we werden begeleid maar er was ook ruimte voor eigen initiatief. Het resultaat is geweldig. Het zijn niet alleen mooie beelden, je voelt ook hoe hecht, sterk en gelukkig we met ons drietjes zijn. De echte “women power” zie je en proef je aan de beide kanten van de camera. Chapeau Justa!
Previous
Next
boudoir shoot gelderland

Boek nu jouw droomshoot!

Je kunt jezelf geen groter cadeau geven dan een fotoshoot. Laat jezelf meenemen in de wereld van styling, visagie en fotografie. 

Maak van je droom vandaag nog werkelijkheid en profiteer van het tijdelijk aanbod. Deze aanbieding geldt zolang er plek is. Vol=vol.

Plan je GRATIS intakegesprek vertel mij waarom jij jezelf op 1 zet en dit viert met een fotoshoot!

plan jouw intakegesprek

locatie studio