Verwen haar met
een make-over
en fotoshoot

Het is tijd om de speciale vrouw in je leven te verwennen met een onvergetelijk geschenk. Of het nu je geliefde, partner of moeder is, laat haar zien hoeveel ze voor je betekent met een exclusieve make-over en fotoshoot experience.

Kijk behind the scenes

Jouw investering
in haar

De “Voor Haar” fotoshoot special heeft een waarde van €1000,- , en is nu tijdelijk € 495,- met 100% tevredenheidsgarantie. Zij én jij worden gegarandeerd verliefd op haar beelden!

Wat krijg zij?

  • Een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen (gratis)

  • Personal styling: in een videocall bespreken we welke outfits uit haar kast en onze garderobe bij haar wensen voor haar fotoshoot aansluiten (t.w.v. € 150)

  • Visagie en haarstyling door onze professionele hair and make-up artist (t.w.v. €250)

  • 1,5-2 uur professionele fotoshoot  (t.w.v.€350)

  • Persoonlijke revealsessie: onder het genot van bubbels bewonderen en selecteren jullie haar mooiste beelden (t.w.v. €150). 

  • €150 Wall-art tegoed voor haar herinnering als kunst aan de muur

  • Totale waarde van deze fotoshoot experience is €1000, nu tijdelijk voor €495,-.
    Lees hier uitgebreid over de tarieven.

Deze dames gingen haar voor...

Videoboodschap
als cadeaubon

Weet je niet wanneer ze beschikbaar is? Geen probleem! Kies voor een digitale cadeaubon met persoonlijke videoboodschap van Justa. Hiermee kan zij zelf de perfecte datum kiezen die aansluit bij haar planning en tegelijkertijd genieten van de leuke en speciale videoboodschap van Justa.

Wat klanten zeggen

Bettina en Jeroen
Bettina en Jeroen
Lees verder
Uniek in het vastleggen op de manier zoals jij dat wil. In een professionele, ontspannen sfeer. Een bijzondere beleving, creativiteit en de topfotograaf maken jouw herinneringen tot iets geweldigs.
Mayke T.
Mayke T.
Lees verder
Wat was het geweldig om deel te nemen aan Empower 40+. Het hele concept is goed doordacht en je wordt op alle fronten meegenomen. Van het soort kleding tot het sfeerplaatje dat je graag zou willen tot de fysieke voorbereiding. En als het dan zover is, weten Justa en Simone precies hoe ze je op je gemak moeten laten voelen in de mooie studio. Wil je net als ik prachtige foto's dan kan ik Studio Juniek warm aanbevelen.
Melissa v. B.
Melissa v. B.
@username
Lees verder
Wat een onwijs leuke ervaring! De klik was er gelijk en wat hebben we gelachen. De foto's zijn onwijs mooi! Ongelooflijk gewoon.
Mareije T.
Mareije T.
Lees verder
Met aandacht voor wie jij echt bent en wat jij meeneemt in jezelf met prachtige foto's naar huis. Een fijn team. Werd met zorg en liefde behandeld, en dat zie je terug in het resultaat.
Marian vd V.
Marian vd V.
Lees verder
Onwijs leuke dag gehad tijdens de shoot. Justa besteedt oprechte persoonlijk aandacht voor, tijdens en na de shoot. De foto’s en bijbehoren zijn van hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling.
Mariska W.
Mariska W.
Lees verder
In een onbezonnen bui aangemeld voor het 40 over 40 project. Uiteindelijk was het een ontzettend leuke ervaring. Justa brengt je snel op je gemak en in een ontspannen sfeer worden foto's geschoten. Erg leuk en profi. Bovendien knap hoe de visagiste zonder tekst en uitleg de visagie en kapsel zo wist neer te zetten zodat ik echt mezelf was, zelfs met make up.
Anna M.
Anna M.
Lees verder
Het idee om samen een fotoshoot te doen vonden we best spannend. Dat doe je niet dagelijks, wij tenminste niet. Dankzij de warme en professionele houding van Justa voelde het al snel prettig. Je moet met iemand een klik hebben wil je je fijn en prettig voelen, de camera liegt tenslotte niet! De sfeer was fijn, we werden begeleid maar er was ook ruimte voor eigen initiatief. Het resultaat is geweldig. Het zijn niet alleen mooie beelden, je voelt ook hoe hecht, sterk en gelukkig we met ons drietjes zijn. De echte “women power” zie je en proef je aan de beide kanten van de camera. Chapeau Justa!
Previous
Next

Verras haar

Boek nu en verras haar met een geschenk dat haar laat stralen. Ze verdient het!

Maak van haar droom vandaag nog werkelijkheid. Je kunt haar geen groter cadeau geven dan een fotoshoot. Laat haar meenemen in de wereld van styling, visagie en fotografie. 

Vul onderstaand formulier in en vertel mij waarom zij een fotoshoot verdient!