Love

yourself

Droom jij ook van elegante, smaakvolle intieme foto’s van jezelf? Ik kan je verklappen dat wij vrouwen dat allemaal stiekem doen. Ik ben hier om jouw droom waar te maken en jou te laten zien dat leeftijd, maat en achtergrond geen rol spelen bij het maken van boudoir foto’s.

Ik nodig je uit voor een intieme en luxe fotoshoot experience met mij en mijn team. Je zult alle aandacht krijgen die je verdient. Laten we samen jouw schoonheid en kracht vieren!

Deze vrouwen gingen jou voor

Jouw investering in jezelf

Ik bied de boudoir fotoshoot experience aan voor €350,- met 100% tevredenheidsgarantie. Jij wordt gegarandeerd verliefd op je eigen beelden!

Wat krijg ik?

Intake

Hierin bespreken we alles rondom je wensen voor je fotoshoot, de stijl die je voor ogen hebt en welke outfits daarbij horen.

Personal styling

Aansluitend bespreken we welke outfits uit jouw kast en onze garderobe bij jouw wensen van de fotoshoot aansluiten.

Bubbels & bites

Bij ontvangst en gedurende de shoot geniet je van lekkere drankjes en luxe versnaperingen.

Visagie & haarstyling

Je haar en make-up wordt verzorgd door onze make-up artist zodat je werkelijk door een ringetje te halen bent.

Drie kledingwissels

Iedere outfit is anders en laat jou anders voelen. Drie kledingwissels zijn daarom onderdeel van je shoot. Meer is in overleg bespreekbaar.

High-energy fotoshoot

Ervaar een fotoshoot van 2-3 uur waarbij je door ons door een tal van poses wordt geleid in mijn fotostudio in Angeren (gemeente Lingewaard).

Professionele retouching

Elk beeld wordt tot in uiterste precisie bewerkt alsof het in een magazine wordt geplaatst.

Persoonlijke revealsessie

Ongeveer twee weken na je shoot kom je terug in de studio om je prachtige portretten te bewonderen en uit te zoeken. Losse beelden inclusief bewerking zijn €350,-. Je kunt geld besparen door een collectie te kopen. Collecties beginnen bij 1500 euro en je krijgt er dan een fotobox en/of album bij. Hoe meer beelden je aanschaft, hoe meer je bespaart, hoe meer extra’s je krijgt. Welke beelden jij uiteindelijk afneemt is geheel aan jou. Het is aan mij de taak om de beste beelden van jou te maken, die je ooit hebt gezien!

Behind the scenes video

boudoir shoot gelderland

Boek nu

Maak van je droom vandaag nog werkelijkheid. Je kunt jezelf geen groter cadeau geven dan een boudoir shoot. Laat jezelf meenemen in de wereld van styling, visagie en fotografie. 

Vul onderstaand formulier in en vertel mij waarom jij een boudoir fotoshoot wilt!

Boudoir fotografie