Team Juniek

We all need a little

magic in our life

Wij hebben alle excuses al gehoord: “ik ben niet fotogeniek, ik sta nooit mooi op de foto, ik heb een onderkin, ik wil eerst nog wat afvallen, dit is niets voor mij”. Team Juniek is er voor jou om je te helpen. Wij ontzorgen en verzorgen jou volledig zodat jij van jou fotoshoot gaat genieten!

simone-radix-visagiste-studio-juniek

 

 

Visagiste en hair styliste

Simone is professioneel make-up en hair artist. Zo mocht zij meewerken aan grote producties zoals The Body Guard, Tina Turner the musical, diverse films en series voor tv. Als geen ander weet zij welke make-up het beste en meest natuurlijk bij jou past. Tevens maakt Simone diverse behind the scenes opnames welke in de reveal video te zien zijn. Kortom, inmiddels onmisbaar!

marij-siebelink-styliste-studio-juniek

 

 

Studioassistente

Wanneer nodig, springt Marij even bij! Marij heeft een bak ervaring wanneer het aankomt op styling. Zij heeft jaren in de kleding gewerkt en weet zichzelf en anderen altijd ontzettend verrassend te kleden. Bovendien weet Marij als geen ander hoe het is om voor mijn lens te staan. Zij onderging zelf een fotoshoot en kent het gehele proces van A tot Z. Voor vragen ben je bij haar aan het juiste adres!

justa-van-heertum-fotograaf-studio-juniek

 

 

Fotograaf en eigenaresse

Met een achtergrond in training en marketing weet ik als geen ander hoe de maatschappij waarin wij leven ons zelfbeeld beïnvloedt. Positief over jezelf leren denken draagt bij aan een positief gevoel over jezelf maar ook aan de mate van plezier hoe jij je leven ervaart én welke energie je daarmee uitstraalt. Ik ben ervan overtuigd dat schoonheid in iedereen bestaat. Aan mij de eervolle taak jouw schoonheid op een unieke wijze tastbaar te maken door middel van een blijvende herinnering voor jou en je dierbaren.

 

justa van heertum wall art design

Boek nu

Vertel het ons, hoe droom jij ervan gefotografeerd te worden?

Vul onderstaand formulier in en we spreken elkaar snel!