Empower 40+

Let's empower

40+ women!

Hoe droom jij ervan gefotografeerd te worden? Bij Studio Juniek stimuleren we je om opnieuw naar jezelf te kijken, om jezelf volledig te omarmen. Al die pracht die in jou verborgen zit, die zie je terug in onze portretten. Portretten die jou doen verbazen: “Wauw, dat ben ik echt!”. Jij, op je allermooist. 

Ik nodig je uit voor een unieke en luxe fotoshoot experience met mij en mijn team in mijn sfeervolle fotostudio. Na een fantastische professionele make-over zul je onder begeleiding voor mij camera schitteren als nooit te voren. Laten we de schoonheid, kracht en wijsheid van vrouwen vanaf 40 jaar omarmen en vieren. 

Let’s empower 40+!

Deze 40+ vrouwen gingen jou voor

Wat kost het?

Ik bied de Empower 40+ fotoshoot experience ter waarde van € 1000 aan tijdelijk voor €495,-. Dit is exclusief de beelden en fotoproducten.

Mijn garantie: Jij wordt gegarandeerd verliefd op je eigen portretten!

Lees hieronder wat je exact voor €495,- krijgt.

Wat krijg je?

  • Een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen (gratis)

  • Personal styling: in een videocall bespreken we welke outfits uit jouw kast en onze garderobe bij jouw wensen voor je fotoshoot aansluiten (€ 150)

  • Visagie en haarstyling door onze professionele hair and make-up artist (€250)

  • 1,5-2 uur professionele fotoshoot  (€350)

  • Persoonlijke revealsessie: onder het genot van bubbels bewonder en selecteer jij jouw mooiste beelden (€ 150)

  • €150 Wall-art tegoed voor jouw herinnering als kunst aan jouw muur

  • Totale waarde van deze fotoshoot experience is €1000, nu tijdelijk voor €495,-.
    Lees hier uitgebreid over de tarieven.

Een kijkje behind the scenes

Mijn missie

“Het is tijd om het gesprek met elkaar aan te gaan over de schoonheid van ouder worden. Ik wil jou laten zien dat je als vrouw van boven de veertig er mag zijn, want jij bent prachtig zoals je bent!” – Justa

Wat klanten zeggen

Bettina en Jeroen
Bettina en Jeroen
Lees verder
Uniek in het vastleggen op de manier zoals jij dat wil. In een professionele, ontspannen sfeer. Een bijzondere beleving, creativiteit en de topfotograaf maken jouw herinneringen tot iets geweldigs.
Mayke T.
Mayke T.
Lees verder
Wat was het geweldig om deel te nemen aan Empower 40+. Het hele concept is goed doordacht en je wordt op alle fronten meegenomen. Van het soort kleding tot het sfeerplaatje dat je graag zou willen tot de fysieke voorbereiding. En als het dan zover is, weten Justa en Simone precies hoe ze je op je gemak moeten laten voelen in de mooie studio. Wil je net als ik prachtige foto's dan kan ik Studio Juniek warm aanbevelen.
Melissa v. B.
Melissa v. B.
@username
Lees verder
Wat een onwijs leuke ervaring! De klik was er gelijk en wat hebben we gelachen. De foto's zijn onwijs mooi! Ongelooflijk gewoon.
Mareije T.
Mareije T.
Lees verder
Met aandacht voor wie jij echt bent en wat jij meeneemt in jezelf met prachtige foto's naar huis. Een fijn team. Werd met zorg en liefde behandeld, en dat zie je terug in het resultaat.
Marian vd V.
Marian vd V.
Lees verder
Onwijs leuke dag gehad tijdens de shoot. Justa besteedt oprechte persoonlijk aandacht voor, tijdens en na de shoot. De foto’s en bijbehoren zijn van hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling.
Mariska W.
Mariska W.
Lees verder
In een onbezonnen bui aangemeld voor het 40 over 40 project. Uiteindelijk was het een ontzettend leuke ervaring. Justa brengt je snel op je gemak en in een ontspannen sfeer worden foto's geschoten. Erg leuk en profi. Bovendien knap hoe de visagiste zonder tekst en uitleg de visagie en kapsel zo wist neer te zetten zodat ik echt mezelf was, zelfs met make up.
Anna M.
Anna M.
Lees verder
Het idee om samen een fotoshoot te doen vonden we best spannend. Dat doe je niet dagelijks, wij tenminste niet. Dankzij de warme en professionele houding van Justa voelde het al snel prettig. Je moet met iemand een klik hebben wil je je fijn en prettig voelen, de camera liegt tenslotte niet! De sfeer was fijn, we werden begeleid maar er was ook ruimte voor eigen initiatief. Het resultaat is geweldig. Het zijn niet alleen mooie beelden, je voelt ook hoe hecht, sterk en gelukkig we met ons drietjes zijn. De echte “women power” zie je en proef je aan de beide kanten van de camera. Chapeau Justa!
Previous
Next

Voel jij dat het jouw tijd is?

Wil jij jezelf in een ander licht zien en dit vieren met een fotoshoot?

Vraag vandaag een kennismakingsgesprek aan en vertel mij jouw droom!

Vul onderstaand formulier in en vertel mij waarom jij jezelf een fotoshoot experience gunt.