Empower 40+

Let's empower

40+ women!

Ben jij een powervrouw van 40+, 50+ of 60+ dan ben ik op zoek naar jou!

Ik nodig je uit voor een unieke en luxe fotoshoot experience met mij en mijn team. Na een fantastische professionele make-over zul je onder begeleiding voor mij camera schitteren als nooit te voren. Laten we de schoonheid, kracht en wijsheid van vrouwen vanaf 40 jaar omarmen en vieren. 

Let’s empower 40+!

Deze 40+ vrouwen gingen jou voor

Jouw investering

Ik bied de fotoshoot special Empower 40+ aan voor slechts €350,-. Jij wordt gegarandeerd verliefd op je eigen portretten!

Wat krijg je?

Intake

Hoe droom jij ervan gefotografeerd te worden? Tijdens de intake bespreken we alles rondom je wensen voor je fotoshoot, de stijl die je voor ogen hebt en welke outfits daarbij horen.

Personal styling

Aansluitend bespreken we welke outfits uit jouw kast en onze garderobe bij jouw wensen van de fotoshoot aansluiten.

Bubbels & bites

Bij ontvangst en gedurende de shoot geniet je van lekkere drankjes en luxe versnaperingen.

Visagie & haarstyling

Je haar en make-up wordt verzorgd door onze make-up artist zodat je werkelijk door een ringetje te halen bent. Wij gaan op zoek naar de beste versie van jezelf!

Meerdere outfits

Iedere outfit is anders en laat jou anders voelen. Twee tot drie kledingwissels zijn daarom onderdeel van je shoot. Meer is in overleg bespreekbaar.

High-energy fotoshoot

Ervaar een fotoshoot van circa 2 uur waarbij je door mij door een tal van poses geleid wordt in mijn fotostudio in Angeren (gemeente Lingewaard).

Professionele retouching

Elk beeld wordt tot in uiterste precisie bewerkt alsof het in een magazine wordt geplaatst.

Persoonlijke revealsessie

Ongeveer twee weken na je shoot kom je terug in de studio om je prachtige portretten te bewonderen en uit te zoeken. Losse beelden inclusief bewerking zijn €350,-. Je kunt geld besparen door een collectie te kopen. Collecties beginnen bij 1500 euro en je krijgt er dan een fotobox en/of album bij. Hoe meer beelden je aanschaft, hoe meer je bespaart, hoe meer extra’s je krijgt. Welke beelden jij uiteindelijk afneemt is geheel aan jou. Het is aan mij de taak om de beste beelden van jou te maken, die je ooit hebt gezien!

Behind the scenes video

Beperkt aantal plaatsen

Boek vandaag je shoot en reserveer je plek. Deze aanbieding geldt zolang er plek is. Vol=vol.

Vul onderstaand formulier in en vertel mij waarom jij mee wilt doen!

Mijn missie

“Het is tijd om het gesprek met elkaar aan te gaan over de schoonheid van ouder worden. Ik wil jou laten zien dat je als vrouw van boven de veertig er mag zijn, want jij bent prachtig zoals je bent!” – Justa

Voel jij dat het jouw tijd is?

Wil jij jezelf in een ander licht zien en dit vieren met een fotoshoot?

Vraag vandaag een kennismakingsgesprek aan.

Vul onderstaand formulier in en vertel mij waarom je mee wilt doen!