Investering

The more you like yourself, the less you are like anyone else, which makes you unique. -Walt Disney

Jouw investering

Een luxe fotoshoot experience bij Studio Juniek is al mogelijk vanaf € 495,-.
Dit is inclusief kledingstyling, make-up en haarstyling. Foto’s en fotoproducten zijn niet inbegrepen. Lees hieronder uitgebreid alle informatie.

Wat krijg ik?

Intake

Tijdens dit consult leren wij elkaar kennen. Ik informeer je over het verloop van het gehele proces. Samen brengen we jouw wensen in kaart voor jouw fotoshoot.

Personal styling

Aansluitend bespreekt onze styliste Marij welke outfits uit jouw kast en onze garderobe bij jouw wensen van de fotoshoot aansluiten.

Bubbels & bites

Bij ontvangst, gedurende de shoot en jouw reveal geniet je van lekkere warme of koude dranken met luxe versnaperingen. Indien wenselijk kan een lunch of ontbijt worden verzorgd.

Haarstyling

Op de dag van je fotoshoot zal hair en make-up artist Simone vorm en volume aan je mooie lokken geven.

Visagie

Onze professionele visagiste zorgen ervoor dat je make-up op en top zit. Naar wens kunnen we nepwimpers aanbrengen.

Diverse kledingwissels

Iedere outfit is anders en laat jou anders voelen. Diverse kledingwissels zijn daarom onderdeel van je shoot.

Customized fotoshoot

Tijdens de 2-3 uur durende fotoshoot zal Justa je door een reeks van poses en expressies leiden terwijl zij de beste en meest unieke foto’s van jou maakt.

Professionele retouching

Elk beeld wordt zorgvuldig geretoucheerd alsof het in een magazine wordt geplaatst. Aan elk detail is gedacht. Natuurlijk zo dat jij jezelf wel herkend!

Privé revealsessie

Ongeveer twee-drie dagen na je shoot kom je terug in de studio om de beelden te bekijken. Onder het genot van bubbels geniet jij van je persoonlijke behind the scenes video. Vervolgens krijg jij 20-30 beelden van jezelf te zien en beslis jij wat je koopt.

Foto's en producten

Er zijn diverse pakketten verkrijgbaar welke naar behoefte zijn af te nemen. Losse beelden inclusief bewerking zijn €350,-. Je kunt geld besparen door een collectie te kopen. Collecties van 8 beelden of meer beginnen bij 1500 euro en je krijgt er dan een album bij. Hoe meer beelden je aanschaft, hoe meer je bespaart, hoe meer extra’s je krijgt. Uiteraard leg ik je in de studio uit hoe dat er uit ziet. Welke beelden jij uiteindelijk afneemt is geheel aan jou. Het is aan mij de taak om de beste beelden van jou te maken, zodat je ze allemaal wilt!

Ontwerp jouw fotoshoot

Veel van onze klanten maken hier gebruik van. In één sessie maken we prachtige professionele headshots voor LinkedIn of bijvoorbeeld bedrijfswebsite, een aantal glamourportretten en een aantal tijdloze familieportretten. We zorgen altijd dat we jouw fotosessie persoonlijk op maat maken zodat jij met de beelden naar huis gaat waarvan je altijd al hebt gedroomd.

before & afters

studio-juniek-justa-van-heertum

Boek nu

Waarom blijven dromen? Laat je onderdompelen in de wereld van styling, visagie en fotografie. Ga naar huis met de beste beelden die je ooit van jezelf en je dierbaren hebt gezien.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.