Branding

“Jij bent jouw merk”

Waarom doe jij  
wat je doet? 

Ik zie veel ondernemers worstelen met het vertellen en delen van hun eigen verhaal. ⁠Gek eigenlijk, want dit is de basis van jouw onderneming. Het is voor jou waarschijnlijk de reden waarom jij ooit aan het ondernemersavontuur bent begonnen. Niet waar?

 

Waarom je doet wat je doet helder kunnen verwoorden én uitstralen zodat jouw boodschap echt binnenkomt bij jouw klant is ontzettend belangrijk. Het is de basis van al jouw marketing- en communicatieuitingen. Want matcht jouw merk niet met jouw verhaal dan raakt jouw klant in verwarring: past hij wel bij mij? Is hij wie hij zegt dat hij is?

Voor wie?

Geef je business 
een vliegende start!

Als startende ondernemer kan ondernemen in beginsel overweldigend zijn. Er komt enorm veel op je af en eigenlijk wil je gewoon beginnen, toch? Iemand om mee te sparren en tegelijktijdig de zaken goed in kaart te brengen geeft jouw business een vliegende start. Jouw klant wil immers zakendoen met iemand die weet wat hij wil én die ergens voor staat.

Geef je business 
een nieuwe boost!

Zit je al jaren in het vak? Houd je met elke vezel in je lichaam van je bedrijf? Maar ervaar je stilstand? Laat mij met je meekijken waar je vastloopt in je denken en je business. Veelal zitten gevestigde ondernemers vast in een bepaald patroon wat voor hen jarenlang heeft gewerkt. Een vernieuwde kijk op de zaak is wellicht eng, maar zeker verfrissend!

Tags

Visual storytelling | bedrijfsfotografie | commerciële fotografie | merkfotografie | zakelijke fotografie