40 over 40 project

Schoonheid

kent geen tijd

Om mijn nieuwe studionaam en website te vieren heb ik een gaaf project bedacht: ik ga 40 vrouwen boven de 40 jaar (Lees: 40+, 50+, 60+ etc) fotograferen. In dit project wil ik dolgraag met deze vrouwen op zoek naar hun innerlijke kracht, drijfveren en positiviteit en deze samen voor eeuwig vast te leggen. Zeg nou zelf, in deze tijd kunnen we allemaal wel wat positiviteit en inspirerende verhalen gebruiken, nietwaar?

Op dit moment zitten we VOL. Uiteraard kun je nog wel de full experience boeken.

Feestelijke tentoonstelling

Dit project sluit ik af met een feestelijke tentoonstelling van alle mooie dames die voor mijn lens verschijnen. Ook zullen jullie allemaal in een door mij samengesteld magazine verschijnen. Een mooi aandenken aan een bijzonder project!

Zie jij jouw portret hier al aan de muur hangen?

Voor wie
is deze special?

Deze fotoshoot special is voor alle vrouwen van boven de 40 jaar, met diverse lengtes, maten, haarstijlen, achtergronden en levenslessen. Ik zou het ontzettend leuk vinden als ik een ruime diversiteit aan vrouwen zou mogen fotograferen.

Wat zijn de kosten?

Deze fotoshoot special heeft een waarde van €450,- , en kost nu slechts € 200,- met 100% tevredenheidsgarantie. Jij wordt gegarandeerd verliefd op je eigen portretten!

Wat krijg ik?

Persoonlijk consult

Hierin bespreken we alles rondom je wensen voor je fotoshoot, de stijl die je voor ogen hebt en welke outfits daarbij horen.

Garderobestyling

Aansluitend bespreken we welke outfits uit jouw kast en onze garderobe bij jouw wensen van de fotoshoot aansluiten.

Bubbels & bites

Bij ontvangst en gedurende de shoot geniet je van lekkere drankjes en luxe versnaperingen.

Visagie & haarstyling

Je haar en make-up wordt verzorgd door onze make-up artist zodat je werkelijk door een ringetje te halen bent.

Drie kledingwissels

Iedere outfit is anders en laat jou anders voelen. Drie kledingwissels zijn daarom onderdeel van je shoot. Meer is in overleg bespreekbaar.

High-energy fotoshoot

Ervaar een fotoshoot van 2-3 uur waarbij je door ons door een tal van poses wordt geleid in mijn fotostudio in Arnhem-Noord.

Professionele retouching

Elk beeld wordt tot in uiterste precisie bewerkt alsof het in een magazine wordt geplaatst.

Persoonlijke revealsessie

Ongeveer drie-vier weken na je shoot kom je terug in de studio om je prachtige portret ter waarde van € 250,- uit te zoeken. Bovendien heb je de gelegenheid om extra portretten af te nemen. Jij bepaalt wat en hoeveel je afneemt.

Extra

Na de fotoshoot word je door mij geïnterviewd over jouw visie op het leven als 40+. Deze interviews worden d.m.v. videobeelden vastgelegd. Dit interview kan (deels) worden gedeeld op mijn website en social mediakanalen en verschijnt in een door mij samengesteld magazine.

Voorwaarden
40 over 40 special

Dit fantastische project wordt zowel online als offline door Studio Juniek getoond. Bij boeken ga je automatisch akkoord met het gebruik van de geschoten beelden, de behind the scenes momenten én interviews op social media, het magazine en de tentoonstelling.

Bring a friend

Wil jij deze unieke fotoshoot graag met iemand delen? Leuk! Je kunt bijvoorbeeld je beste vriendin, je moeder, schoonmoeder of bijvoorbeeld dochters meenemen zoals deze dame gedaan heeft. Laat het mij weten en we kijken samen naar wat mogelijk is. Belangrijk is dat jij de fotoshoot als een persoonlijk feestje ervaart, een dag voor jou!

Deze powervrouwen gingen jou voor

Het leven begint bij 40!

Boek vandaag je shoot en reserveer je plek. Er zijn slechts nog een aantal plekken beschikbaar. Vol=vol.

Vul onderstaand formulier in en vertel mij waarom jij mee wilt doen!